Hyppää sisältöön

Kyselytunti ESR+-hakijoille

Aikataulu:

Kyselytunti - Koordinaatiohanke

Lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden koordinaatio järjestää joulukuun alussa päättyvään ESR+-rahoitushakuun osallistuville haun loppuvaiheen kyselytunnin. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä koskien valtakunnallista hankehakua ”Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittäminen ja hyvinvoinnin edistäminen kohti yhdenvertaisuutta”. 

Kysymykset voivat liittyä esimerkiksi hankehakemuksen viimeistelyyn, osallisuuden, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon teemoihin, viestintään ja vaikutusten arviointiin tai EURA2021-järjestelmän käyttöön. Vastaamassa ovat koordinaatiohankkeen asiantuntijat sekä Hämeen ELY-keskuksen rahoitusasiantuntija Iida Partanen.

  • Tutustu hakua koskevaan tiedotteeseen rakennerahastojen sivuilla: avaa linkki.
  • Tutustu hakuilmoitukseen EURA2021-järjestelmässä: avaa linkki.

Ilmoittaudu kyselytunnille täältä: avaa linkki.

Jos kaipaat sisällöllistä ajatustenvaihtoa ja syventymistä hakua ohjaaviin osallisuuden, sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden teemoihin, kannustamme osallistumaan koordinaatiohankkeen järjestämiin hakutyöpajoihin. Voit myös varata ajan hankekohtaiseen sparraukseen. Hakutyöpajojen aikataulun löydät täältä: avaa linkki. Hankekohtaisen sparrauksen varauskalenteri löytyy täältä: avaa linkki.

Jaa somessa: