Hyppää sisältöön

Osallisuuden koordinaatio Hyvin sanottu -festivaaleilla

Aikataulu:

Yleisötapahtuma - Koordinaatiohanke

Hyvin sanottu -keskustelufestivaali järjestetään toista kertaa Verkatehtaalla Hämeenlinnassa perjantaista lauantaihin 29.-30.9.2023. Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Yle, Hämeenlinnan kaupunki ja Erätauko-säätiö.

Hyvin sanottu -keskustelufestivaali on tapahtuma, jossa kaikki halukkaat voivat osallistua keskusteluun. Osallistua voi myös katselemalla ja kuuntelemalla. Tapahtuman tarkoitus on lisätä rohkeutta osallistua keskusteluihin, syventää ymmärrystä toisistamme ja vahvistaa kokemusta siitä, että kaikkien äänellä on merkitys.

Olemme mukana omalla luottamuksellisella keskustelulla Nuoret ja osallisuus: miksi, miten ja kenen ehdoilla? Mukana ovat Hämeenlinnan seudun 4H-yhdistys ja Lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden koordinaatio. Julkaistun festivaaliohjelman löydät esimerkiksi Ylen sivuilta.


Festivaali rakentuu kolmenlaisista keskusteluista: julkisista, luottamuksellisista ja pop up -keskusteluista. Ylen järjestämät julkiset keskustelut, joista osa kestää tunnin ja osa puoli tuntia, striimataan myös Yle Areenaan. Luottamuksellisista ja pop up -keskusteluista vastaavat Hyvin sanottu -hankkeen kumppanit Erätauko-säätiön ja Hämeenlinnan kaupungin kanssa. Festivaalialueella järjestettäviin pop up -keskusteluihin pääsevät osallistumaan kaikki festarikävijät. Luottamuksellisiin keskusteluihin järjestäjä kutsuu osallistujat ja niihin ei oteta yleisöä. Niitä ei myöskään tallenneta.

Jaa somessa: