Hyppää sisältöön

Rahoitushakuasiaa: Avoimet ESR+ -rahoitushaut nyt nettisivuillamme ja THL:n terveyden edistämisen määrärahan haku on käynnissä

Tietoa ESR-rahoituksesta lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kehittämisestä kiinnostuneille. Päivitämme avoimia lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kehittämisen ESR+ -rahoitushakuja nyt nettisivuillamme.

Lisäämme sivuille avautuvia alueellisia ja valtakunnallisia 4.3. rahoitushakuja sekä muita ESR+ -rahoitushakuja sitä mukaa kun niitä julkaistaan Rakennerahastojen sivuilla. Koordinaatiomme tukee ESR+ 4.3 -hankkeita haku- ja toteutusvaiheessa.

THL:n terveyden edistämisen määrärahan haku on käynnissä 14.6. saakka

Lisäksi tietoa THL:n terveyden edistämisen määrärahan hausta. Terveyden edistämisen määräraha on rahallinen tuki, joka myönnetään vuosittain hyvinvointia ja terveyttä edistäviin hankkeisiin. Hakuaika on 13.5.–14.6.2024, ja määrärahaa voivat hakea muun muassa kunnat, hyvinvointialueet, oppilaitokset ja järjestöt.

Haussa nuorten kasvuympäristöt ovat yhtenä teemana. Vuoden 2025 haun teemoja ovat muun muassa hyvinvointijohtaminen, ehkäisevä päihdetyö ja nuorten katuväkivallan ehkäisy. Hakijoille on järjestetty aiemmin hakuinfo, ja sen materiaalit ovat saatavilla Innokylästä.

Lisätietoja ja hakeminen sähköisesti THL:n verkkosivuilla.